skip to Main Content
Nieuwjaarsreceptie VNO NCW

Nieuwjaarsreceptie VNO NCW

Namens alle partners* nodigen wij je van harte uit voor hét event van het jaar waar ondernemers en bestuurders elkaar ontmoeten om een succesvol jaar af te sluiten en gezamenlijk een nieuw jaar in te luiden waarin we ons allemaal inzetten voor een economisch sterk Rivierenland. Wij zijn vanaf 17.00 uur te gast bij de historische Molen De Zwaluw in Kesteren. 
We beginnen het nieuwe jaar goed met twee bijzondere gastsprekers die je niet mag missen. First up is niemand minder dan hoogleraar prof. mr. Bernard Wientjes. 
Als jonge ondernemer nam hij het kunststof producerende bedrijf van zijn vader over; door slimme ontwikkeling, innovatie en creativiteit wist hij het bedrijf al heel snel te laten groeien tot martkleider op de Europese productiemarkt en uiteindelijk te verkopen aan Villeroy & Boch AG terwijl hij zelf toetrad tot de Raad van Bestuur van dit concern.Van mei 2005 tot juli 2014 was hij voorzitter VNO-NCW en werd daardoor vicevoorzitter van de SER en co-voorzitter van de Stichting van der Arbeid. Van 2014 tot 2017 was Bernard Wientjes hoogleraar aan de Universiteit Utrecht. Hij bekleedde de leerstoel “Ondernemerschap en Leiderschap”, ondergebracht bij Utrecht University School of Economics (U.S.E.). Momenteel is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van KPMG, voorzitter van de Taskforce De Bouwagenda, voorzitter van de Raad van Advies bij de SVB en voorzitter bij de Koninklijke VNCI.

Vervolgens verwelkomen wij Nederlands politica van de VVD, Drs. Tamara van Ark. Sinds 26 oktober 2017 is zij staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kabinet-Rutte III.

Drs. Tamara van Ark begint haar loopbaan in 1998 bij Panfox BV als functioneel ontwerper/consultant. Vanaf 2000 is zij consultant bij  StBC Consulting. In 2002 wordt zij teamchef  bij de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid in Rotterdam (district Feijenoord). In 2004 wordt Tamara van Ark wethouder van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel, per 1 januari 2010 van de gemeente Zuidplas (fusie van de gemeenten Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle). In juni 2010 wordt zij Tweede Kamerlid van de VVD, met de portefeuille AWBZ/WMO. Vanaf 2012 is zij vicefractievoorzitter en sinds oktober 2017 benoemd tot staatssecretaris.

Gedurende de avond kunnen we genieten van de culinaire kwaliteiten van Molen de Zwaluw in de vorm van een lopend buffet. Ook is er weer volop de gelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken, elkaar te inspireren en banden te versterken.

We verheugen ons op je komst. Meld je nu aan!  

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nieuwjaarsbijeenkomst-rivierenland-15-januari-2020-84717651777

*Bouwsociëteit Rivierenland, Bedrijvenkring West Betuwe, Kring Culemborgse Bedrijven, Bedrijvenkring Bommelerwaard, Ondernemerscoöperatie Tiel, Betuwe in Zaken en Ondernemend Maas en Waal. 

17.00 – 18.00 uur Ontvangst met koffie

18.00 – 18.15 uur Welkomstwoord voorzitter VNO-NCW Rivierenland

Hans van Zuijdam

18.15 – 18.30 uur Gastspreker Bernard Wientjes

18.30 – 18.45 uur Gastspreker Tamara van Ark

18.45 – 19.00 uur Toost op het nieuwe jaar

19.00 – 21.00 uur Buffet en napraten

Molen De Zwaluw

19C Batterijenweg

4041 DA Kesteren

Back To Top