skip to Main Content

Over BKB

Een netwerk van 150+ ondernemers uit de regio

Over Bedrijvenkring Bommelerwaard

De Bedrijven Kring Bommelerwaard (BKB) wil zich graag aan u voorstellen. De BKB is een actieve netwerkorganisatie voor en door ondernemers uit de Bommelerwaard. Zij organiseert minimaal 4 keer per jaar een (lunch)bijeenkomst, gewoonlijk gehost door een van de leden. Het lidmaatschap van de vereniging bedraagt € 100 per jaar. Deelname aan lunchbijeenkomsten is daardoor kosteloos.

Momenteel heeft de BKB circa 160 leden. De ondernemers zijn afkomstig uit allerlei branches, groot- en detailhandel, van productie tot dienstverlening. Als ondernemer in het Bommelerwaardse is het lidmaatschap van de BKB zeer aan te raden. Voorwaarde voor lidmaatschap is dat uw onderneming B2B georiënteerd is.

Netwerken

Door de bijeenkomsten leert u collega ondernemers kennen, komt u bestuurders van de gemeentes tegen en wordt u regelmatig op de hoogte gebracht van activiteiten van gelieerde ondernemersverenigingen of berichtgeving vanuit bijvoorbeeld de gemeente, de provincie of VNO NCW.

Kennisdeling

Door lezingen, rondleidingen, inleidingen en gesprekken en uiteraard onze jaarlijkse “studiereis” kunt u kennis opdoen en ook delen. Het is brengen en halen!

Evenementen

Vast op het programma staan een aantal lunchbijeenkomsten, veelal bij een van de leden en soms ook door een aantal kleinere partijen in gezamenlijkheid. DE jaarlijkse studiereis, waarin vaak een combinatie van industrie en bijvoorbeeld een brouwerij  op het programma staat is ieder jaar weer snel vol. Het bestuur staat meer dan open voor ideeën en suggesties vanuit de leden zowel onderwerpen, locatie als evenementen. Dit jaar is de BKB ook de opdrachtgever voor de verkiezing van de Ondernemer van de Bommelerwaard.

Profiteer ook van alle voordelen!

Profiteert u nog niet van alle voordelen van Bedrijvenkring Bommelerwaard? Wij heten u van harte welkom! Al ruim 150 slimme ondernemers gingen u voor!

Blijf op de hoogte in de regio!

Wilt u net als onze vaste leden alle activiteiten en ontwikkelingen van Bedrijvenkring Bommelerwaard bijhouden? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! 

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over een lidmaatschap, over Bedrijvenkring Bommelerwaard of gewoonweg een algemene vraag? Stel hier uw vraag en krijg binnen no-time antwoord van ons.

Back To Top