skip to Main Content
Golfdag Villa Pardoes

Golfdag Villa Pardoes

Golfdag Villa Pardoes: 15 mei 2020

Op 15 mei organiseert de Business Sociëteit van Golfclub De Dorpswaard in Kerkdriel een Goede Doelen golfdag. De volledige opbrengst van deze golfdag is voor Villa Pardoes. De kosten voor een flight (4 personen) bedragen in totaal € 675,-. Dit is inclusief 18 holes, lunch, baancatering, diner, en drank. Aan het einde van de dag hebben we nog een verrassing voor u in petto. Maar ook gedurende de golfdag wordt u aangenaam verrast met hapjes, drankjes en nog veel meer. Het zal voor u als deelnemer een onvergetelijke golfdag worden. Maar ook voor de gezinnen die mede dankzij uw bijdrage naar Villa Pardoes mogen komen, wordt het een onvergetelijke vakantie.

Reserveer nu alvast uw flight! En u bent er van verzekerd dat u er bij bent!

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen namens Business Sociëteit Golfclub De Dorpswaard met: Mariet Kamphuis (06 47 64 4 216) of Aldert van der Molen (06 13 07 66 99) of via e-mail: business@dorpswaard.com.  Als u interesse heeft om een bijdrage als sponsor (in geld en/of prijzen) te leveren horen wij dat graag.

 

Wat is Villa Pardoes?

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie in Kaatsheuvel. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren. Voor meer informatie bezoek de website: www.villapardoes.nl

Back To Top