skip to Main Content
Bedrijven Kring Bommelerwaard Krijgt Een Nieuwe Voorzitter!

Bedrijven Kring Bommelerwaard krijgt een nieuwe voorzitter!

Na bijna 10 jaar de rol als voorzitter van de Bedrijven Kring Bommelerwaard te mogen vervullen, draagt Frans van Rijn het stokje over. Natalina Pennacchioni zal de rol van voorzitter Bedrijven Kring Bommelerwaard op zich nemen. Afgelopen jaren maakte Natalina al onderdeel uit van het bestuur. Frans vervulde zijn rol met veel plezier en voldoening, maar er kwam een nieuwe maatschappelijke taak op zijn pad waar hij zijn tijd en energie in gaat steken. Per 12 Oktober j.l. zal Frans de nieuwe voorzitter van Hospice de Samaritaan Bommelerwaard zijn. Getogen in Zaltbommel en al ruim 30 jaar werkzaam in diverse HR-functies verbonden aan Schouten & Nelissen, is Natalina Pennacchioni voor velen binnen de Bommelerwaard een bekend gezicht. Tijd voor een korte introductie!

 

Uw nieuwe voorzitter: Natalina Pennacchioni

Sinds 2021 maak ik deel uit van het bestuur van de Bedrijven Kring Bommelerwaard. Ik voel me vereerd dat ik door Frans benaderd ben om het voorzitterschap over te nemen en hoop deze rol dan ook met hetzelfde enthousiasme uit te dragen. Vanuit Schouten & Nelissen werk ik met en adviseer ik externe MKB en MKB+ organisaties op het gebied van (strategische) HR werkzaamheden (HR consultant/ manager/businesspartner). Frans zag hierin ook de mogelijkheden voor zijn opvolging: “Ik denk dat jij vanuit je competenties en leeftijd een goede invulling kunt geven aan deze rol.” Ik vond het grappig om dit te horen, mede omdat ik ook al 51 ben 😉

De Bedrijven Kring Bommelerwaard is een mooi initiatief waar verbinding tussen ondernemers centraal staat. Ik hoop dit te versterken door mijn eigen capaciteiten als verbinder in te zetten. Als echt “mensen-mens” met een bedrijfsmatige inslag hoop ik een bijdrage te leveren aan de overkoepelende visie van de BKB en zo bedrijven binnen onze mooie regio samen te brengen. Ik ben gemakkelijk benaderbaar en hoop dan ook samen met de leden tot nieuwe initiatieven te komen om de Bedrijven Kring Bommelerwaard te laten groeien, zowel in verjonging als in leden.

Back To Top