skip to Main Content
Virtuele Lunchbijeenkomst Op Dinsdag 23 Februari 12.00-14.00 Uur Met Heerlijke (thuis)lunch Van Restaurant Dukdalf!

Virtuele Lunchbijeenkomst op dinsdag 23 februari 12.00-14.00 uur met heerlijke (thuis)lunch van Restaurant Dukdalf!

De corona houdt ons al enige tijd in de ban en heeft op elke ondernemer zijn eigen effect. Positief dan wel negatief, we worden uitgedaagd om creatiever te zijn dan ooit. Over de effecten van corona op het ondernemerschap willen we het bij de volgende lunchbijeenkomst op dinsdag 23 februari hebben.

De tafelgasten

Petra Glimmerveen, Wolplein – Zaltbommel
Jeroen van Doorn, restaurant Dukdalf – Kerkdriel
Donny vd Oever, Green Mo / Go Sharing deelscooters – Waardenburg
Roel Verhagen, Carwash A2 – Zaltbommel
Gespreksleider is Anders Jansen van Flowresulting

Tijdens deze virtuele lunch zal Anders Jansen met de tafeldame- en heren bespreken wat Corona hen heeft gebracht. Of juist niet. Maar zeker is dat het een animerende virtuele lunch zal worden met aandacht voor het (lokale) ondernemerschap. De creativiteit die men in heeft moeten zetten om (enigszins) te overleven. Of dat Corona juist meer omzet heeft gebracht. Uiteraard is er voor u als BKB lid gelegenheid tot het stellen van vragen of uw visie in te brengen. Dit kan ook al vooraf via email: info@b-k-b.nl.

U kunt zich aanmelden tot vrijdag 19 februari a.s. 16.00 uur
Graag vernemen wij met hoeveel personen u deelneemt en de namen met emailadres, zodat wij uw aanmelding kunnen bevestigen met een link om virtueel deel te nemen.

Na uw aanmelding en bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven adres (in de Bommelerwaard) dinsdagochtend 23 februari een heerlijke lunch. Deze zal verzorgd door restaurant Dukdalf. Als u niet vanaf een locatie inlogt in de Bommelerwaard, is het mogelijk dat u 23 februari zelf de lunch ophaalt bij restaurant Dukdalf. 

Wij rekenen op een groot aantal deelnemers.

We hopen uiteraard snel elkaar weer live te kunnen ontmoeten, maar we zullen het dit keer nog virtueel moeten doen zodat we toch de dialoog met elkaar aan kunnen gaan.

Tijdens deze virtuele lunchbijeenkomst zal u verder geïnformeerd worden over de activiteiten die het bestuur van de BKB momenteel aan het ondernemen is. Evenals over de wijzigingen in het bestuur.

We kijken uit om u weer te ‘ontmoeten’.

Back To Top