skip to Main Content
Donderdag 26 September: Screenlink Organiseert Experience Day!

Donderdag 26 september: Screenlink organiseert Experience Day!

De laatste ontwikkelingen op het gebied van AV-technologie!

 

Graag nodig ik je persoonlijk uit voor onze Screenlink Experience Day op donderdag 26 september a.s. Neem gerust je collega’s en/of familielid mee om de laatste ontwikkelingen op het gebied van AV-technologie te bekijken en te beleven.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Experience Day nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van AV-technologie. Er zullen interessante sprekers aanwezig zijn die hun kennis delen over Digital Signage en vergader oplossingen. Ze zullen het hebben over de laatste AV-oplossingen en slimme communicatiesystemen in vergaderruimtes.

Uiteraard hebben we ook aan de gezelligheid gedacht en hebben we onze eigen Mini-Screenlink-Festival georganiseerd voorzien van muziek, hapjes en drankjes.

So save the date and be there!

Programma Highlights

  • Introductie SL-Line : Ontdek onze nieuwe lijn van ultradunne schermen met unieke modellen in ronde, vierkante en stretch vormen.
  • Videri : Maak kennis met Videri: ultradun, ingebouwde mediaspeler en de mogelijkheid om je eigen video Wall te creëren.
  • LED van Hikvision: Val meer op dan met een standaard scherm dankzij de modulaire panelen van Hikvision, zonder zichtbare lijnen.
  • e-Paper displays: Leer hoe e-Paper displays werken zonder stroom en tot 12 maanden meegaan na één keer opladen.
  • Roombooking: Voorkom dubbele boekingen met het Humly roombooking systeem. Het toont duidelijk of een kamer geboekt is en voor hoe lang. Bovendien past het tijdloze ontwerp perfect in elke moderne
  • Vergader oplossingen: Van presentatiesystemen tot camera- en audiosystemen, we hebben alles in huis. Laat je rondleiden en ontdek onze uitgebreide vergader oplossingen.

 

JAAAAA we hebben ook een winactie!

WIN EEN PHILIPS 65”SMART TV!

Onder alle aanwezigen verloten we een Philips 65″ Smart TV dus zorg dus dat je erbij bent! We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 26 september, het wordt een top dag!

 

Klik hier om je aan te melden!

 

Back To Top