skip to Main Content
Overlijdensbericht Pieta Brandwijk

Overlijdensbericht Pieta Brandwijk

Na een ziekbed van ruim acht maanden is op donderdag 7 december Pieta Brandwijk op 66-jarige leeftijd overleden. Pieta was samen met echtgenoot Dick de grondlegster van Brandwijk Kerstpakketten en Promo.nl en voelde zich tot het einde toe betrokken bij haar mooie gezin en de onderneming.

Al die jaren was Pieta het creatieve brein van het familiebedrijf en samen met dochter Milou verantwoordelijk voor de jaarlijkse kerstcollectie. Toen zij afgelopen maart met te lang durende klachten naar de huisarts ging, werd al snel duidelijk dat er voor haar geen behandeling meer mogelijk was.

In de maanden die erna kwamen bleef zij betrokken bij alle dingen die speelden, zakelijk en privé. Op 26 april werden zij en Dick nog verrast met een koninklijke onderscheiding, iets waar Pieta enorm van heeft genoten en haar met grote blijdschap vervulde.

In de maanden die volgden ging Pieta steeds meer achteruit, totdat zij afgelopen donderdag haar levenswerk, de liefde tussen haar en haar gezin en hun bedrijf los heeft gelaten. Pieta laat naast haar man Dick drie dochters en twee kleinkinderen achter.

Er is gelegenheid tot condoleren aanstaande woensdag 13 december van 15.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.30 uur in De Verdraagzaamheid Waalkade 6 in Zaltbommel. De afscheidsbijeenkomst voor Pieta vindt in besloten kring plaats op maandag 18 december.

Back To Top