skip to Main Content
Bakkerij Van Horssen 25 Jaar!

Bakkerij Van Horssen 25 jaar!

Op 1 september 2022 bestaat Bakkerij Van Horssen 25 jaar!
Dat wordt onder andere groots gevierd op zaterdag 10 september a.s.. Er is dan een OPEN HUIS bij de bakkerij in Nederhemert aan de Ambachtshof 1. Gedurende die dag zijn er doorlopend demonstraties op het gebied van brood bakken, gebak, oliebollen en chocolade. Iedereen is van harte welkom. 

Op 10 september, wordt er verder gezamenlijk met een 15 tal andere ondernemers op het bedrijventerrein aan de Ambachtshof in Nederhemert het 10 jarige bestaan van het bedrijventerrein gevierd. Maar er is nog meer te vieren. Metaaldraaierij Brienen bestaat 30 jaar. Van Horssen dakbedekking bestaat 80 jaar. Meer dan goede redenen om deze mijlpalen gezamenlijk te vieren. Op deze dag zijn er veel activiteiten die de ondernemers onderling hebben georganiseerd zoals een rondvlucht met helikopter, race simulator, demonstraties van de brandweer, skelterbaan, springkussen, draaiorgel, frietkraam, viskraam, suikerspinkraam en een ijscoman.

Er is de gehele dag voor iedereen (dus ook voor jullie gezinsleden en medewerkers) van alles te doen en te beleven. De ondernemers van de Ambachtshof in Nederhemert staan klaar om er een leuke dag van te maken.  

Back To Top