skip to Main Content

Virtuele lunch 'VITALITEIT'

15 juni 2021

Agenda

Bedrijvenkring Bommelerwaard organiseert regelmatig evenementen voor haar leden
Laden Agenda

« Alle Agenda

  • Dit event is voorbij.

Lunchbijeenkomst dinsdag 15 juni 2021

15 juni, 2021 -12:00 - 13:00

Gratis

Dinsdag 15 juni virtuele lunch ‘VITALITEIT’
Bewandel met realistische, haalbare stappen de weg naar een gezonder leven

Vitaliteit en gezondheid zijn in deze tijd belangrijker dan ooit. Het aantal ziekmeldingen is dit jaar met 5,2% toegenomen in vergelijking met voorgaande jaren. Fysieke en mentale klachten ontstaan thuis sneller omdat we daar eenvoudigweg niet beschikken over de ideale werksituatie. Daarnaast maken we gemiddeld gezien langere dagen. En in tijden van stress vervalt u makkelijker in ‘oude’ ongezonde gewoontes. Zoals (teveel) roken, drinken, te weinig bewegen en ongezond eten. Op basis van de vijf pijlers van vitaliteit (Beweging en sport, herstel en ontspanning, voeding, slaap en stressmanagement) en met de inzet van verschillende middelen houdt u uw medewerkers betrokken en werken zij actief aan hun vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Maar hoe kunnen we dit bereiken?

Op dinsdag 15 juni a.s. is er een virtuele lunchbijeenkomst van 12-13 uur vanuit de ‘studio’ van Hitachi Vantara. Het onderwerp is VITALITEIT. We worden met Gerrie van Keulen van SlimSupport meegenomen in de wereld van voeding, sport, hoofd, hart, lichaam in combinatie met werk en gezin. Hoe motiveert u uw medewerkers om gezonder te leven, meer energie te halen uit sport? Wat doet voeding voor uw lichaam en geest? Neem deel aan de virtuele lunch en laat u inspireren door Gerrie van Keulen. Zij is in 2002 haar onderneming gestart. Inmiddels heeft Gerrie een professioneel team binnen haar adviesbureau dat streeft naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen organisaties. Het zal een verhelderende lunch meeting worden. Die u meer inzicht zal geven in deze vorm van aandacht voor lichaam en geest voor uzelf en uw medewerkers.

 

 

Heeft u nog vragen over dit onderwerp of loopt u tegen dingen aan waar u advies over zou willen, mail deze dan vooraf naar info@slimsupport.nl, zodat Gerrie deze kan beantwoorden tijdens de lunch.

U kunt zich aanmelden tot vrijdag 11 juni a.s. 16.00 uur middels onderstaand inschrijfformulier. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving via de mail en later ontvangt u via de mail een aparte link om deel te nemen. Na uw aanmelding en bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven adres (in de Bommelerwaard) dinsdagochtend 15 juni een heerlijke vitale en gezonde lunch. Deze zal verzorgd worden door restaurant Dukdalf. Als u niet vanaf een locatie inlogt in de Bommelerwaard, is het mogelijk dat u 15 juni in de ochtend zelf de lunch ophaalt bij restaurant Dukdalf (Zandstraat 9 – Kerkdriel).

 

Wij rekenen wederom op een groot aantal deelnemers.

We hopen dat deze virtuele lunch de laatste is en dat wij elkaar na de zomerperiode elkaar weer live kunnen ontmoeten.

Gegevens

Datum:
15 juni, 2021
Tijd:
12:00 - 13:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Bedrijvenkring Bommelerwaard
E-mail:
info@b-k-b.nl
Back To Top