skip to Main Content

Nieuws

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen uit de regio

Nieuws

  • Alles
  • Uncategorized

Vernieuwd logo, website en nieuwsbrief

Bedrijvenkring Bommelerwaard is trots om haar nieuwe huisstijl te presenteren. Een vernieuwd en fris logo, met bijpassende website en nieuwsbrief. Wij wensen al onze ondernemers fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!

Sigma Workshop

14 februari is Valentijnsdag. Misschien ontmoet u tijdens de workshop SIGMA wel uw duurzame partner waardoor nieuwe business ontstaat die voor beiden positief is. Neem deel aan de workshop SIGMA en verken in 4 uur tijd nieuwe mogelijkheden voor uw…

Genomineerden bekend!

Op 31 januari 2019 zal wederom de feestelijke bekendmaking plaatsvinden van de verkiezing ‘Ondernemer van het jaar’! Dit keer onder leiding van presentator Toine van Peperstraten. De genomineerden: Talent Award Bommelerwaard 2018 – MR Coils BV te Zaltbommel – Michel…

Profiteer ook van alle voordelen!

Profiteert u nog niet van alle voordelen van Bedrijvenkring Bommelerwaard? Wij heten u van harte welkom! Al ruim 150 slimme ondernemers gingen u voor!

Blijf op de hoogte in de regio!

Wilt u net als onze vaste leden alle activiteiten en ontwikkelingen van Bedrijvenkring Bommelerwaard bijhouden? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! 

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over een lidmaatschap, over Bedrijvenkring Bommelerwaard of gewoonweg een algemene vraag? Stel hier uw vraag en krijg binnen no-time antwoord van ons.

Back To Top